Actie

Kledingcontainer.

U kunt uw gebruikte kleding inleveren bij De Ark. Op het plein staat naast de glasbak staan twee containers voor gebruikte kleding en schoenen en ander textiel. 
Na inzameling wordt de kleding gesorteerd door de firma Curitas in goede, nog bruikbare kleding en textiel die de recycling in gaat. Daarmee is het mogelijk geworden alle soorten textiel in te leveren. Ook oude schoenen zijn welkom. Wel verzoeken wij u alles aan te leveren in een goed dichtgebonden plastic zak.
De opbrengst van de kledingcontainer wordt gebruikt voor de financiering van de doelstellingen van de stichting.

In het vierde kwartaal van 2019 en het eerste kwartaal van 2020 wordt de opbrengst van de kledingcontainer gebruikt voor de verbouwplannen van De Ark. De Stichting Cristesti-Ede maakt regelmatig gebruik van de faciliteiten van De Ark. Met name de activiteiten en voorbereidingen van de jongerenreizen vinden allemaal in De Ark plaats. Dan is het erg fijn als er gebruik kan worden gemaakt van een mooi en functioneel kerkgebouw.

De kerkelijke gemeente in Cristesti heeft een prachtige kerk. De Arkgemeente heeft jaren geleden op verschillende manieren veel aan de bouw van deze kerk bijgedragen. Graag doet Stichting Cristesti-Ede nu iets terug voor de Arkgemeente. Het uitlenen van de kledingcontainers is een manier die de Stichting Cristesti-Ede geen geld kost. Wel is het een hele mooie manier om financieel bij te dragen aan de verbouwing van De Ark. Hierbij moet worden aangetekend dat de continuïteit van het ‘Broodproject’ door het uitlenen van de kledingcontainers niet wordt aangetast.

Voor meer informatie over de kledinginzameling kunt u contact opnemen via het contactformulier.